Turisme a València | CLINK Rooms & Flats

Reserva directa

València t´espera

Allotjament València

La nostra magnífica ubicació al centre de València, a escassos 100 metres de l´emblemàtic Mercat de Colom, i menys de 10 minuts a peu dels principals atractius turístics de la ciutat, ens fan la teva millor opció per fer de la teva visita a la nostra ciutat d´una experiència inoblidable.

Ciutat de les Arts i les Ciències València

Ciutat de les Arts i les Ciències

Un imprescindible si véns a València. El complex, obra de l´arquitecte Santiago Calatrava, acull diversos edificis que ja són icones de la ciutat.

Mercat Central València

Mercat Central

Si vols saber que sap València no et pots perdre el mercat de productes frescos més gran d´Europa, situat en un dels edificis modernistes emblemàtics de la ciutat.

Museu de Belles Arts València

Museu de Belles Arts

La segona pinacoteca més gran d´Espanya és un espectacle per als sentits on gaudir d´obres de Sorolla, Pintoricchio, Andrea del Sart, Van Dyck, Murillo, Velázquez, El Greco, Goya...

Marina de València

Marina

L´antic Port de València és avui un multiespai cultural i gastronòmic on gaudir d´exposicions, dansa, art i música i per descomptat de la Mediterrània.

La Llotja de la Seda

La Llotja de la Seda

Declarada com a Patrimoni de la Humanitat, el 1996, per la UNESCO. La Llotja és un edifici d´estil gòtic i renaixentista on els mercaders s´hi reunien per fer negocis amb la seda.

Falles de València

Falles

Vine a viure les Falles com un valencià més. Vibra amb la mascletà, gaudeix dels impressionants monuments que omplen la ciutat i cremar la nit entre castells de foc i revetles.